Allergiguide

Vi i Toten Kjøtt AS er opptatt av å informere våre forbrukere om hva våre produkter inneholder. Særlig viktig er dette for de som har en eller annen form for allergi eller overfølsomhet.

Vi har høy fokus på korrekt merking av våre produkter.

Dette er ingrediensene som alltid skal merkes når de inngår i en matvare:

  • Glutenholdig korn (hvete, rug, bygg, havre, spelt, kamut/egyptisk hvete eller hybrider av disse) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  • Egg og produkter fremstilt av egg.
  • Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  • Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  • Soya og produkter fremstilt av soya.
  • Melk og produkter fremstilt av melk (herunder laktose).
  • Nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasienøtt, macadamianøtt/ australianøtt) og produkter fremstilt av nøtter.
  • Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  • Sennep og produkter fremstilt av sennep.
  • Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.

Ved eventuelle spørsmål knyttet til dette vennligst kontakt oss på e-post: firmapost@totenkjott.no