Medaljedryss i NM for grillprodukter

juli 8, 2024

NM for grillprodukter ble arrangert tirsdag 14. mai. Forventningsfulle møtte vi opp på arrangementet i Oslo. Innen kvelden var omme hadde vi innkassert 6 gull-, 1 sølv- og 2 bronsemedaljer. Vi er meget stolte over så gode tilbakemeldinger på våre produkter. Det gir oss motivasjon til å stå på videre og selge enda mer lokalmat rundt om i landet.

Disse produktene fikk gullmedalje: grillpølse, chipotlepølse m/ cheddar (spesialpølse), urøkt urtepølse gourmet (spesialpølse), røkt kjøttpølse (middagspølse), totenpølse (spekepølse) og akevittpølse (spekepølse).

Vi fikk sølvmedalje på vår knakkwurst (middagspølse)

Bronsemedalje fikk vi på reinsdyrpølsa vår (spekepølse) og spansk chistorra (spesialpølse)

Publisert under Nyheter

Table Reservation

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.